Welke kleur verf is de trend in 2022?

Er zijn altijd wel een paar elementen in huis die je op een regelmatige basis kunt vervangen. De kleur op de muur is daar een erg bekend voorbeeld van. Door te kiezen voor een nieuwe kleur op de muur, zorg je direct voor een totaal andere sfeer en je kunt er weer bijpassende accessoires voor kopen. Redenen genoeg dus om je een keer wat verder te gaan verdiepen in de grootste trends van 2022 als het aankomt op de kleur. Als je laat schilderen door De Bell schilderwerken uit Breda weet je zeker dat het goed zit.  Wat deze trends zijn die je terug kunt laten komen in het interieur, lees je hier.

Ga voor luxe en warme kleuren door te kiezen uit aardse kleuren

Vandaag de dag zijn luxe en warme kleuren onwijs gewild om terug te laten komen in de woning. En dat is uiteraard ook met een reden. Je zorgt namelijk altijd voor een erg aangename balans en de woning straalt ook nog eens erg veel rust uit en oogt ruimer. Een aantal voorbeelden van kleuren die vallen binnen dit pallet, zijn gebroken wit, terracotta, beige en mosgroen. Naar wat voor soort kleur gaat je voorkeur op dit moment uit?

Laat de klus snel uitvoeren door te kiezen voor Het team van De Bell Schilderwerken Breda

Nu je weet wat de grootste trends van 2022 gaan zijn op et gebied van kleur, is het tijd om je verder na te denken over wat jouw favoriete kleur is. Voorkom je liever vele ritjes naar de verfwinkel en investeer je liever niet in duur materiaal zoals tape en kwasten? Laat de klus snel uitvoeren door te kiezen voor Het team van De Bell Schilderwerken Breda. Naast dat je niet te maken hebt met het kopen van materieel, weet je ook altijd zeker dat het verven uiterst secuur voor je uit wordt gevoerd. En dit perfecte resultaat zie je direct bij jou in de woning!