Wat kun je met moederdag cadeau geven?

De cadeaus die je kunt geven verschillen erg per moeder Je hebt heel actieve moeders, zij die graag nog sporten en druk bezig zijn. Moeders die van reizen, eten of cultuur houden en zij die graag rustig aan doen. Wij geven onze moeder dit jaar een hoelahoep van hoelahoepfitness!

Een etentje cadeau

Wij hebben de afgelopen jaren een hoop geld uitgegeven aan kaarsen, beautyproducten en dure zeepjes, maar die gewoonte houdt dit jaar op. Kies zelf dit jaar om je moeder een leuk diner of een lunch cadeau te doen. Ze vindt het vast super leuk om samen met jou wat tijd te spenderen en zeg nou zelf, een lunch of diner is altijd goed. 

Samen een weekendje weg

Wil jij je moeder iets meer geven dan enkel een diner? Ga samen een weekend weg en geef haar een overnachting cadeau. Ga samen met haar een nieuwe stad verkennen of maak er een ontspannen weekend van in een wellnesshotel. Jullie kunnen samen genieten van een prachtige spa, een warme sauna of een heerlijke massage met warme stenen. Ideaal voor de moeders die van rust en ontspanning houden.

Een ballonvlucht

Met dit cadeau ga jij punten scoren. Geef je moeder dit jaar een ballonvlucht cadeau. Wij hebben het zelf ooit een keer mee mogen maken en het was echt een gebeurtenis om nooit te vergeten. Wil jij je moeder dit jaar een onvergetelijk cadeau geven? Kies dan voor een ballonvlucht!

Een fitnesshoelahoep

Alle actieve moeders opgelet! Geef je moeder dit jaar een fitnesshoelahoep. Deze hoelahoep is verzwaard waardoor deze prima te gebruiken is als workout. Mocht thuis sporten niks voor je moeder zijn, Dan kun je altijd nog enkele webshops bezoeken die artikelen verkopen voor haar hobby. Is ze een wielrenner of houdt ze van mountainbiken? Geef haar toffe accessoires. Woont ze bijna in de sportschool? Geef haar dan een of enkele kledingstukken van de nieuwste collectie.