Waarom kiezen voor refurbished MacBook?

Als je een nieuwe MacBook wilt kopen, dan wil je hier het liefst niet teveel voor betalen.

Veel mensen maken daarom de keuze om een tweedehands MacBook te kopen. Het is alleen niet heel verstandig om, wanneer je een MacBook gaat kopen alleen naar de prijs te kijken. Het is ook heel erg belangrijk om een betrouwbare en kwalitatieve MacBook te kopen. Refurbished is dan de oplossing! Wij leggen jou hier uit wat refurbished precies inhoudt en waarom dit een verstandige keuze is.

Wat is refurbished precies?

Een refurbished MacBook wordt heel nauwkeurig gecontroleerd en waar nodig gerepareerd, voordat deze aan de consument wordt aangeboden. Alle MacBooks van RentYourMac worden uitvoerig nagekeken door professionele technici. Onderdelen die kapot blijken te zijn worden dan ook meteen vervangen. Hierdoor kan je de MacBooks van RentYourMac bijna niet van een nieuwe MacBook onderscheiden.

Betaalbaar

Een refurbished MacBook is heel erg betaalbaar in vergelijking met een nieuwe MacBook. Het is natuurlijk altijd mooi meegenomen om geld te besparen, maar vooral voor studenten of mensen die net hun eigen bedrijf opstarten is het heel erg fijn om niet teveel uit te geven aan MacBooks. 

Refurbished is beter voor het milieu

Refurbished apparaten hebben niet alleen financieel een groot voordeel, ze zijn ook nog eens een stuk beter voor het milieu. Dit komt doordat je oudere Apple producten een tweede leven geeft. 

Gratis bijbehorende accessoires

Bij het kopen van een refurbished MacBook ontvang je vaak gratis laadaccessoires en soms ook andere accessoires. Dit is handig want dan hoef je dat niet allemaal los aan te schaffen en kan je meteen gebruik maken van je MacBook.

Lange levensduur

Bij RentYourMac verhuren ze enkel refurbished MacBooks die een goede kwaliteit hebben. Door de hoge kwaliteit is het mogelijk om de Macbook de hele dag ongestoord te gebruiken om te werken of te studeren. De batterij die het lang volhoudt heeft als voordeel dat je ook zonder oplader naar je werk of school kunt.