Vergaderen in stijl

Voor velen is vergaderen nog altijd een ‘noodzakelijk kwaad’. Waarom zou je jezelf dan niet een klein beetje verwennen door te kiezen voor stijlvolle meubels in je vergaderzaal? Je kunt er maar van genieten! Wij gingen voor jou even op zoek naar hoe jij je vergaderruimte meer punch kunt geven. Op onze zoektocht kwamen wij uit bij Epoxy Studio, dé producent als het gaat om prachtige epoxy vergadertafels. Maar wat zijn deze tafels precies en waar zet jij een dergelijke tafel in? In dit artikel lees je er meer over. Laat je inspireren!

Wat is een epoxy tafel precies?

Bij een epoxy tafel wordt hout en epoxy gecombineerd. Door het gebruik van epoxy wordt de tafel oersterk. Ze is bestand tegen vocht en krassen, wat zeker een sterk punt is voor vergadertafels. Daarnaast kunnen epoxy tafels volledig op maat gemaakt worden, alweer een pluspunt voor je tafel in je vergaderzaal. En ze kunnen ook in alle vormen gemaakt worden. Maar wat meer is: de look van een epoxy tafel is gewoon ongezien. Als we de collectie van Epoxy Studio bekijken, dan vind je er onder meer wat we noemen de ‘riviertafel’. Deze bestaat uit grote gedeeltes hout waartussen epoxy is aangebracht. Het epoxy vormt als het ware een rivier die doorheen je tafel stroomt. Van klasse gesproken!

Welke types epoxy tafels bestaan er zoal?

Naast het op maat laten maken en de vorm kiezen, kun je ook het hout voor je tafel zelf kiezen. Epoxy Studio maakt vergadertafels in diverse houtsoorten: eik, noten, essen, suar en mango. Dit zijn prachtige houtsoorten die nog meer tot uiting komen in een epoxy tafel. Ook verbrand hout wordt gebruikt, wat een zeer unieke look aan je tafel geeft.

Vergader in stijl aan een zeer bijzondere tafel

Doordat elke boom uniek is, is elk stuk hout in je tafel uniek. Je tafel wordt met de hand gemaakt. Dat maakt jouw tafel zeer bijzonder. Hout heeft het voordeel dat het in elke stijl past. Je zet je vergadertafel in epoxy in in een klassieke, moderne of industriële kantoorruimte. Als je je tafel ook nog eens combineert met unieke stoelen, kasten, verlichting en bijvoorbeeld muurdecoratie, dan zit je helemaal chique! Wedden dat je vergaderingen plots een totaal andere sfeer uitstralen?