Tips voor een vakantiegevoel thuis

Op het moment dat je hebt geboekt voor je vakantie kijk je ernaar uit, je telt de dagen af en kunt niet wachten om je afwezigheid mail eruit te sturen. Even geen werk, weg uit je dagelijkse sleur. Je wilt heerlijk genieten van je welverdiende rust, schouders omlaag en even helemaal niks doen. Alleen is het niet altijd vanzelfsprekend dat je ook daadwerkelijk op vakantie kunt gaan. Er zijn tal van redenen waarom het soms niet lukt. En daar baal je van, want je bent er zo aan toe! Maar, wees niet getreurd want ik heb 3 tips voor jou om thuis het ultieme vakantiegevoel te creëren.

Tip 1

Koop een jacuzzi! Nu hoor ik je denken, een jacuzzi? Dat is toch veel te duur? Maar niets is minder waar want tegenwoordig kun je al voor elke prijs een kwalitatieve jacuzzi aanschaffen. Op https://www.elite-wellness.nl/ vind je een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten jacuzzi’s. Jacuzzi’s voor binnen of buiten, voor 3,4, of 5 personen, met of zonder tv, noem het maar op, er zijn tal van mogelijkheden. Welke je ook kiest, je zult gegarandeerd genieten van de ontspanning wat het je brengt.

Tip 2

Nu je toch op https://www.elite-wellness.nl/ bent bekijk dan ook even de hottubs! De hottubs hebben een mooie uitstraling en zijn gemaakt van hout met een kunststof badkuip. Hierdoor wordt er een ideaal zitcomfort gecreëerd. In tegenstelling tot kunststof hottubs zijn deze houtgestookte hottubs geruisloos, er hoeft namelijk geen elektronica geïnstalleerd te worden. Je kunt heerlijk genieten van alle stilte om je heen.

Tip 3

Als een jacuzzi of een hottub je niet kan bekoren, dan weet ik zeker dat een sauna dat wel kan. Er zijn in principe 2 soorten sauna’s, een infrarood sauna of een Finse sauna. Bij een infrarood cabine is de ontgifting van het lichaam door dieptewerking beter omdat je langer kunt blijven zitten. Anders dan bij een Finse sauna waarbij je het na een tijd best zwaar kunt krijgen. Beiden hebben hun voor- en nadelen. Maar wat ze gemeen hebben met elkaar, is dat ze je de ultieme ontspanning geven.

 

Bezoek https://www.elite-wellness.nl/ voor een uitgebreid assortiment en het helpen maken van je keuze. Breng het vakantiegevoel bij je thuis en geniet intens van alle welverdiende rust en ontspanning.