Originele manieren om een cadeautje in te pakken

Als je een gaaf cadeau hebt gekocht denk je misschien dat je het moeilijkste achter de rug hebt, maar niets is minder waar. Het bedenken van een leuk cadeau is slechtst stap één, stap twee is het op een leuke manier geven van je cadeau. In dit blog geven we je daar een aantal tips voor.

Gebruik leuk inpakpapier

Dit is natuurlijk de makkelijkste tip die we je hadden kunnen geven, maar een leuk inpakpapiertje kan wonderen doen. Je hoeft je daarbij niet te houden aan het inpakpapier dat je bij de HEMA koopt, je kunt ook voor iets specialers kiezen, zoals de strippagina van een oude krant of een oude landkaart. Dat ziet er hartstikke origineel uit, zonder dat het echt heel erg moeilijk is.

Versiering

Je kunt natuurlijk eindeloos los gaan met de versiering van je cadeautje, maar als we het hier over versiering hebben, dan hebben we het over dingen die je op je cadeautje kunt plakken. Denk bijvoorbeeld aan sterren stickers of een gave strik. Je kunt ook voor mooie linten kiezen.

Stempels

Je kunt ook voor een neutraal cadeaupapier kiezen, zoals lichtbruin bijvoorbeeld, en hier op los gaan met stempels. Er worden enorm veel leuke stempels gemaakt en met deze dingen kun je je cadeautje een echte persoonlijke toon geven. 

Breien

Kun je breien? Dan is dit jouw moment! Je kunt namelijk heel erg leuke cadeauzakjes breien voor om je cadeautjes. Doe dit in één kleur, of als je echt heel kundig bent in meerdere kleuren. Je kunt de zakjes in verschillende vormen maken, zoals in de vorm van een voetbal. Wat dan extra leuk is, is als je er ook echt een voetbal in kunt doen. Dat zal voor een hoop hilariteit zorgen!