Directory

Je auto verkopen met deze simpele tips!

Het verkopen van een auto kan nogal een langdradig en moeilijk proces zijn. Je moet nogal aan wat dingen denken en dat kan allemaal niet makkelijk zijn. Met een paar simpele handelingen kun je er voor zorgen dat je enorm makkelijk je auto verkocht krijgt! We vertellen je graag wat dat dan precies is. 

De eerste indruk

Het maken van een goede eerste indruk is bij alles belangrijk. Dat geldt dus voor jezelf presenteren en ook natuurlijk voor je auto! Daarom is het bij het verkopen van je auto erg belangrijk dat je dit goed doet. Vaak kijken mensen als eerste online en willen ze graag foto’s zien. Zorg er dan wel voor dat je ook van alles goede foto’s maakt! Denk hierbij aan het gehele exterieur, het gehele interieur, het volledige dashboard met goede foto’s van alle tellers bij een draaiende motor en natuurlijk eventuele schade. Natuurlijk wil je die schade niet op de foto zetten maar het is wel nodig omdat je dan vervelende situaties kan voorkomen. 

Zorg dat je alles vermeld

Het is erg belangrijk dat je bij het verkopen van een auto alles vermeld. Het is handig om bij sommige dingen dit alvast bij de advertentie of waar die staat online te vermelden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de onderhoudshistorie. Of wanneer de laatste apk keuring is geweest. Mocht je dit soort dingen niet vermelden kun je in de problemen komen met de potentiële koper en uiteindelijk je auto misschien niet verkopen! Zorg er ook voor dat je kilometerstand goed staat. Helaas is het zo dat daar nog steeds veel mee wordt geknoeid en dus niet goed staat. Bij een onlogische kilometerstand is het zo dat potentiële kopers toch sneller zeggen dat ze de auto toch niet willen en dat is dus enorm vervelend. 

Houd de auto schoon

Je auto af en toe laten wassen is natuurlijk sowieso goed maar dat is nog belangrijker als je je auto gaat verkopen. bij een carwash in Etten-Leur. Die zorgen ervoor dat je auto er zo goed als nieuw uitziet en dat je zo je auto 3 keer sneller kunt verkopen dan normaal! 

Mobiele versie afsluiten