Je auto pimpen

Laten we even eerlijk zijn, de fast and the furious films hebben we allemaal wel meerdere keren al gezien. We vinden het allemaal super vet hoe die auto’s eruit zien en de stunts die Dominic Toretto de vetste stunts weet te doen. De gedachte of je je eigen auto is een keer zal pimpen zal vast wel een keer bij je op zijn gekomen. Wij willen je graag helpen bij het pimpen van je auto. 

 

Tof kleurtje

Of je een auto mooi vind of niet is natuurlijk per persoon verschillend. Iedereen heeft zijn eigen smaak en wilt wat anders. Maar een mooi fel kleurtje kan al heel erg helpen bij pimpen van je auto. Dat klinkt heel makkelijk natuurlijk maar sommige kleuren passen beter bij bepaalde auto’s dan andere. Iedereen weet dat ferrari’s bijvoorbeeld rood zijn! Als je nou zelf wat leuks wilt doen met het kleurtje van je auto denk dan eens anders dan wat je normaal ziet. Denk aan een stoere mat donkergroene kleur bijvoorbeeld. Dat zal enorm mooi en bruut staan op bijvoorbeeld BMW’s. 

 

Mooie velgen

Een mooi kleurtje zit erop, en nu? Mooie velgen natuurlijk! Het is heel belangrijk om de kleur van je auto te accentueren met mooie velgen. Zeker bij een kleur als wit zijn mooie velgen enorm belangrijk. Neem daarom is een kijkje op MW wheels. Die hebben de mooiste velgen voor onder andere porsche, BMW en mercedes. Precies wat je net nodig hebt om je auto te pimpen! 

 

Bodykit

Mocht je nou echt een enorm budget hebben en denken van laat ik is lekker uitpakken is een bodykit echt wat voor jou. Bodykits heb je in verschillende uitvoeringen maar de meest bekende is wel een widebodykit. Een widebodykit zijn eigenlijk allemaal aparte delen die je kan monteren op je auto waardoor de body van je auto er anders uit gaat zien. In dit geval is het een widebodykit duys wordt je auto wijder. Dit staat enorm mooi op bijvoorbeeld een mercedes of BMW omdat je die er dan enorm bruut uit kan laten zien. Gooi daar nog een paar mooie velgen onder en een mooi kleurtje overheen en je hebt een enorm vette auto.