Interieur trends 2021

Marineblauw

Een marineblauwe blauwe kleur zal een trend zijn in 2021. Marineblauw is het nieuwe zwart. Perfect voor het creëren van elegante en eigentijdse ruimtes.

 

Duurzaam modern design

Het zijn meer bewuste tijden. Ook in 2021 zal alles duurzamer moeten en dit zal zich ook gaan vertalen naar de interieurtrends, deze zullen een nieuw tijdperk in de ontwikkeling van duurzame designstukken bepalen. Nieuwe bio plastics, herbruikbare materialen en milieuvriendelijke stukken zullen een opkomende designtrend zijn. 

 

Minder is meer

Als u echt een modern huis wilt, vraag uzelf dan af wat er verwijderd kan worden, wat er opgeslagen en uit het zicht verwijderd kan worden, en welke elementen niet essentieel zijn en organiseer dan volgens de prioriteiten. U moet consequent zijn met dit proces, en om de paar maanden naar elke kamer terugkeren en er met nieuwe ogen naar kijken. U zult zeker merken dat er meer te vereenvoudigen valt. Impulsieve aankopen in modeartikelen behoren niet tot de moderne stijl. Kies de goed gemaakte stukken die gebouwd zijn om lang mee te gaan, om het dagelijks gebruik te kunnen weerstaan.

 

Grijze interieurs 

Het seizoen 2020-2021 zal worden gemarkeerd door grijstinten. Een koel neutraal kleurenschema, dat techniek en moderniteit met elkaar verbindt tot elegante ruimtes.

 

Industriële stijl

Industriële stijl is een esthetische trend die eind jaren 2000 populair werd met verweerde houten, betonnen en metalen verlichtingsarmaturen. Deze stijl wordt in 2021 populairder dan ooit.

 

Neutrale kleuren

Neutrale kleuren zullen nooit uit de mode raken. Het belangrijkste aspect van dergelijke kleuren is het introduceren van verschillende subtiele details die een interieur iets meer karakter geven. Ideaal voor het creëren van meer intieme en gastvrije omgevingen.

 

Licht hout

Vanuit Scandinavische inspiratiebronnen wordt licht hout een trendmateriaal voor interieurs. Dit materiaal zal niet alleen worden gebruikt voor vloeren, maar ook voor het bekleden van wanden en plafonds. Lichthout in zijn ruwe kleur en esthetiek zal een hoogtepunt zijn voor multifunctionele ruimtes. 

Kijk voor meer woon tips en trends op https://www.woondecoratiesandra.nl en https://interieurfans.nl.