Hoe ga je uit in Breda?

In Breda is altijd wel wat te beleven aangezien het een studentenstad is. Je kan dan ook lekker met een groep uitgaan in Breda maar waar moet je naar toe en hoe kom je weer naar huis? In dit artikel bespreken we een paar cafés waar je naartoe kunt gaan en hoe je weer naar huis kunt gaan.

Studio Dependance

Op maandag en woensdag kan je hier terecht voor goede cocktails. Op de eerste maandag van de maand wordt er ook een speciaal bier avond georganiseerd. Als je wilt genieten van live muziek in Studio Dependance kun je ze op zondag- en dinsdagavond bezoeken. En om los te gaan op de resident DJ’s kun je van donderdag tot en met zaterdag vanaf 22.00 langskomen.

Café Buckets

Op de Havermarkt zit Café Buckets sinds februari 2019. Dit café heeft een nieuw concept: emmers! Je kan een een emmer baco of andere mixdrankjes halen. Tuurlijk zijn er ook nog andere dranken die je hier kan halen. Het is zeker de moeite waard om een keertje langs te komen.

Proost

Bezoek Proost op Friday Night Live om te genieten van live muziek voor een gezellige avond onder het genot van cocktails, gin-tonics, (speciaal)bier of een lekker wijntje. Ook kan je genieten van een mooi uitzicht van het dakterras van Proost. Verder zijn er verschillende stijlen muziek. Al met al je kan hier een prima avondje vertoeven.

Weer naar huis

Als je avondje stappen eenmaal voorbij is moet je weer naar huis. Iemand uit de groep kan de BOB zijn. Of jullie willen allemaal wat drinken en je boekt een taxi. Taxi Breda 076 kan dit voor je regelen, reserveer op de site of bel en wij zorgen voor een veilige en comfortabele taxirit.