Een goede woningadvertentie om je huis snel te verkopen

Als je je huis te koop zet, is het begrijpelijk dat je deze zo snel mogelijk wil verkopen. Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om het proces te versnellen. Zo is het belangrijk dat je je woning verkoopklaar maakt en ervoor zorgt dat potentiële kopers tijdens een bezichtiging een positief beeld krijgen van je woning. Maar voor je een succesvolle bezichtiging kunt doen, moeten er natuurlijk wel geïnteresseerden zijn die je woning willen bezichtigen. En dat kun je doen door het opstellen van een effectieve woningadvertentie. In deze blog geven we je een aantal tips voor een goede woningadvertentie.

Professionele foto’s en video’s

Foto’s en video’s zijn ontzettend belangrijk als het gaat om een goede woningadvertentie. Potentiële kopers beginnen hun zoektocht namelijk vaak online, en de foto’s bepalen of er wordt doorgeklikt of niet. Als je aantrekkelijke foto’s en video’s kunt laten zien, is de kans dus veel groter dat geïnteresseerden doorklikken en verder lezen. Omdat foto’s zo belangrijk zijn, is het slim om deze te laten maken door een professionele fotograaf. Voordat de fotograaf langskomt, ruim je je woning natuurlijk zo netjes mogelijk op. Zorg dat er geen spullen rondslingeren en berg persoonlijke spullen en accessoires op. Maak je woning schoon en zorg ervoor dat er voldoende daglicht naar binnen valt. Wil je de foto’s toch liever zelf maken? Maak de foto’s dan in ieder geval vanuit een ruime hoek en zorg dat de vloer zichtbaar is. Zo creëer je namelijk ruimte. Ook is het beter als je schaduw niet zichtbaar is op de foto’s, en dat ook huisdieren en accessoires niet te zien zijn. Daarnaast kun je ervoor kiezen om extra opties aan je advertentie toe te voegen, zoals een 360 graden video. Dit zal zeker de aandacht van de koper trekken!

Een goede verkooptekst

Als de potentiële koper eenmaal heeft doorgeklikt op de advertentie, moet er natuurlijk een aansprekende verkooptekst te lezen zijn. Zorg er hierbij voor dat je in elk geval het type woning benoemt en ook bijzonderheden vermeldt. Vertel ook iets over de omgeving van de woning. Is de omgeving kindvriendelijk, rustig, gezellig of vlakbij een school of winkelcentrum? Vermeld dit dan in de verkooptekst! Wees eerlijk en doe inspiratie op bij andere woningadvertenties.

Huis snel verkopen aan Bagro Vastgoed

Is het noodzakelijk dat je huis snel wordt verkocht, bijvoorbeeld door een nieuwe baan of een scheiding? Dan kun je er ook voor kiezen om je huis te verkopen aan Bagro Vastgoed. Je kunt je woning aanmelden, waarna je binnen 3 werkdagen een richtprijs ontvangt. Vervolgens kan er een afspraak worden ingepland en ontvang je een definitief bod. Als je akkoord gaat, kan er een koopakte worden opgesteld en is je woning snel verkocht!