Brillentrends van 2021

Is jouw bril echt aan vervanging toe? Of ben je gewoon toe aan iets nieuws en ben je daarom aan het kijken naar een nieuwe bril? Hier kom je erachter wat de trend van dit jaar zijn. Kijk of er wat tussen zit wat jou aanspreekt.

 

Bold iconics

De eerst trend is de Bold iconics trend, dit brilmontuur is stoer en opvallend. De Bold iconics trend bij brilmonturen is eenvoudig te combineren met winterse outfits. De monturen zijn volledig acetaat en hebben een robuust frame waardoor er meteen een stoere look gemaakt wordt. De veren zijn breed, dit geeft direct een zelfverzekerde uitstraling, een echte opvallende en stoere bril dus. Als jij wilt weten of dit model ook bij jou past, kan je voor advies altijd bij B-optics de brillenwinkel van etten leur terecht. 

 

Soft vintage

Winkelen in tweedehands kledingzaken is iets wat steeds vaker gebeurd. Daardoor is de retro stijl al langere tijd populair en dit blijft nog wel even het geval. Veel grote merken spelen hierop in en ontwerpen brillen die geïnspireerd zijn op de jaren 70. Vorige seizoenen richtte deze trend zich vooral op de vormen uit de jaren 70, maar nu gaat het vooral om de vintage kleuren. Vintage pastel gaat de trend worden in 2021. Veel brilmonturen worden gemaakt van transparant acetaat of metaal en stralen hierdoor een gevoel van rust uit. Deze trend bewijst maar weer dat een bril niet altijd een donkere kleur hoeft te hebben.

 

Donkere kleurtinten

Ook overdag mag je dit jaar intiem en excentriek zijn. Mooie donkere kleurtinten zoals donkerbruin, zwart en koper komen terug in meerdere collecties. Deze modellen zijn prima toe te passen bij jouw dagelijkse look. Al helemaal in de winter wanneer het koud en donker is. De trend wordt vaak gecombineerd met opvallende accessoires en een simpele outfit.