Alles wat je moet weten over het wrappen van een auto

Je hoort steeds vaker dat mensen hun auto laten wrappen. Wat is dit precies en wat komt er allemaal bij kijken. Het is belangrijk om te weten wat alles inhoudt voordat je misschien zelf wel je auto laat wrappen. Alles wat je moet weten over het wrappen van een auto lees je dus ook in dit artikel. Zo ben jij helemaal op de hoogte van deze nieuwe trend!

Wat is carwrapping precies? 

Carwrapping is dat je de auto een hele andere look geeft door het gebruik van een speciale vinylfolie. Dit klinkt misschien lastig, maar dit is precies wat er gebeurt. Bij Signwrap werken ze met een wrap folie die door 3M en Avery ontwikkeld is en extreem vervormbaar is. Hierdoor kun je de folie over alle auto’s plakken en ziet het er gewoon uit alsof dit de originele lakkleur is. 

Verkrijgbaar in veel kleuren

Wrapfolie is er in erg veel mooie kleuren en patronen. De ene kleur is nog exclusiever en vernieuwender dan de andere. De meest bijzondere kleuren zijn wel vaak wat duurder dan de standaard kleuren als zwart, wit of rood. Onder andere daarom zijn onze prijzen hier bij benadering, maar wij rekenen voor u altijd de prijs exact uit nadat wij weten voor welke kleur u gaat. Benieuwd naar wat voor kleuren er zijn? Neem dan zeker een kijkje op de website van Signwrap

Waarom kiezen steeds meer mensen voor carwrapping? 

Met het wrappen van de auto krijgt de auto meteen een compleet nieuwe look. Ook beschermd de wrapfolie de originele lak van de auto en dat is dus ook erg mooi meegenomen. Je kunt met een wrap snel een andere kleur auto krijgen en wanneer je deze kleur zat bent is de wrap ook weer te verwijderen. Let wel, als je jouw auto laat wrappen in een andere kleur dien je dit door te geven bij het RDW.