Je bedrijf brandveilig maken? Dat doe je zo!

Goede brandbeveiliging in je bedrijf is van levensbelang voor je werknemers. Het liefst wil je natuurlijk brand voorkomen, maar dit kan niet altijd. En als er dan toch brand uitbreekt, dan wil je natuurlijk wel dat dit wordt gedetecteerd, vertraagd en kan worden bestreden. Daarom is het belangrijk om je bedrijf brandveilig te maken. In deze blog zetten we een aantal belangrijke zaken op een rijtje die je moet regelen als je je pand brandveilig wil maken.

“Je bedrijf brandveilig maken? Dat doe je zo!” verder lezen

 

Voorbereiden op een operatie en het revalideren daarvan

Of het nou gaat over het krijgen van een nieuwe heup of het weghalen van iets kwaadaardigs, onder het mes gaan is iets wat liever niemand wilt, echter is het soms onvermijdelijk. Een operatie kan heel veel invloed hebben op het functioneren van je lichaam, waarschijnlijk heb je een lange periode van aansterken en/of revalideren nodig. Op dit proces kan je zelf invloed hebben, mede door het goed voorbereiden op de operatie. Hoe fitter je het ziekenhuis in gaat, hoe sterker je er uit komt.

“Voorbereiden op een operatie en het revalideren daarvan” verder lezen

 
 

Tips voor het creëren van de ultieme etalage

Het shoppen in een fysieke winkel strijdt tegen het online shoppen in deze tijden. Laat je schouders niet hangen als winkelmanager. Jij en de ervaring in de winkel kunnen ervoor zorgen dat potentiële klanten de winkel binnenkomen en tevreden met hun product de winkel weer verlaten, waarna ze ongetwijfeld in de toekomst weer een bezoekje brengen. Zorg er dan ook voor dat de etalage ze naar binnen lokt.

“Tips voor het creëren van de ultieme etalage” verder lezen

 

Krediet Aanvragen als Zelfstandig Ondernemer

Zzp’ers worden steeds populairder en het aantal hiervan in Nederland groeit. Dit is te danken door de vele bedrijven die steeds meer met freelancers en zelfstandigen samenwerken. Toch zijn er essentiële onderwerpen waar je als zzp’er op moet letten. Een goed voorbeeld is het afsluiten van een lening. Aan welke voorwaarden moet je voldoen en welk soort lening moet je kiezen als zzp’er? Hieronder bieden wij meer uitleg over deze afweging.

“Krediet Aanvragen als Zelfstandig Ondernemer” verder lezen

 

Waar worden mobiele transportbanden voor gebruikt?

Om het verplaatsen van grondstoffen en andere voorwerpen beter en sneller te laten verlopen worden er transportbanden gebruikt. Deze vind je vooral veel in fabrieken, landbouwbedrijven en mijn bedrijven. Meestal wordt er gebruik gemaakt van rubberen transportbanden die door een door motor aangedreven ketting kan worden aangedreven. Transportbanden in fabrieken zijn meestal bevestigd aan de grond of fundering waardoor deze niet verplaatst kunnen worden, er zijn echter ook veel transportbanden die wel verplaatst en voor meerdere dingen gebruikt kunnen worden. Waar worden deze mobiele transportbanden nou voor gebruikt?

“Waar worden mobiele transportbanden voor gebruikt?” verder lezen

 

Oorzaken van teveel vocht in je huis

Vocht, iets wat je vaak niet direct in verband brengt met je huis. Toch is er in elk huis vocht aanwezig, een normaal vochtgehalte is hier prima echter komt het ook veel voor dat het vochtgehalte in een huis veel te hoog is. Als dit het geval is, kan het op ten duur voor veel problemen zorgen, voor zowel je huis als voor je gezondheid. In een huis dat geen vochtproblemen heeft is de relatieve luchtvochtigheid tussen de 40% en de 60%, dit kan met een speciale hygrometer gemeten worden.

“Oorzaken van teveel vocht in je huis” verder lezen

 

Kon Red Bull de overwinning in China uit 2018 herhalen?

Tijdens de GP van China in 2018 haalden Red Bull Racing met Daniel Ricciardo de eerste overwinning van dat seizoen, mede door een sublieme dubbele pitstop tijdens een safety car gingen beide Red Bulls over op een zachtere compound waardoor ze beduidend sneller waren dan de concurrenten van Mercedes en Ferrari. Doordat Max Verstappen voor Ricciardo reed leek hij de favoriet op er met de winst vandoor te gaan, ware het niet dat hij in contact kwam met Vettel tijdens een inhaalmanoeuvre. Door wat schade aan de auto en een 10 seconden tijd penalty eindigde Verstappen uiteindelijk op de 5e plaats en ging Ricciardo er met de zege vandoor. De GP van china van dit seizoen was de eerste keer dat Red Bull daar ging rijden met een Honda PU, zouden zij de stunt uit 2018 kunnen herhalen?

“Kon Red Bull de overwinning in China uit 2018 herhalen?” verder lezen